Basfakta
Brf Platån 17 är en liten förening med 80 lägenheter. Många av oss har bott här i över 10 år, vissa mer än tredubbla den tiden. År 2001 blev vi fastighetsägare. Idag har föreningen 4 hyresgäster och 76 bostadsrätter.

Beståndet
Fastigheten omfattar två hus, det ena 7 våningar och det andra 6 våningar högt, samt omgivande gatu- och tomtmark. Lägenheternas storlek sträcker sig från 1:or med kokvrå till rymliga 4:or med uthyrningsdel. Husen byggdes år 1969 och ägdes fram till ombildningen av allmännyttan genom olika fastighetsägare, varav den sista i raden var Solnabostäder.

Nära till allt
Våra hus ligger högst uppe på en kulle. Ovanför avgaser och trafikbuller, men nära till allt. Hagaparken, Råstasjön och andra strövområden finns runt omkring, på gångavstånd. Likaså simhall och sporthallar. Solna Centrum ligger nedanför våra fötter, och Mall of Scandinavia en kort promenad bort.
Kommunikationerna kan inte vara bättre; Det tar fem minuter att gå ner till tunnelbanan, sju minuter till pendeltåget och fyra minuter till tvärbanan (som går hela vägen från Solna station till Sickla udde). In till Stockholm city är det tio minuters resa med tunnelbanan, och lika mycket med bil – om det inte är rusningstrafik.

Styrelse
Styrelsen består idag av fem ordinarie ledamöter och en suppleant. För kontaktinformation till ledamöterna, klicka på Styrelsen i menyn ovan.

Förvaltning
Nordstaden AB har hand om så väl ekonomisk som teknisk förvaltning.

Revisor
Föreningens auktoriserade revisor är Jonny Isaksson, och revisorssuppleant är Bengt Sterner.

Parkering
Föreningen äger 45 privata parkeringsplatser som hyrs ut till de boende. Dessa platser finns längs hela kurvan på Västra Vägen upp till våra hus samt på plattan framför hus 3A och 3B. Parkeringsplats och lägenhet hänger EJ ihop, utan betraktas som två separata enheter och med separata kontrakt. När någon flyttar blir platsen ledig för den som står i tur för att få plats. Parkeringskön hanteras av styrelsen.

Bredband och kabelnät
Samtliga lägenheter i våra hus är anslutna till både Telenor (f.d. Bredbandsbolaget) och ComHem.
För info om hur man gör med avtalen vid försäljning, se information för mäklare.

Tvättstuga
Föreningens boende förfogar kostnadsfritt över en stor och luftig tvättstuga med fem maskiner, två torktumlare och två torkskåp samt kallmangel. Bokningen sker digitalt via bokatvättid.se

Årsredovisning
Här kan du ladda ner föreningens senaste årsredovisning med förvaltningsberättelse.

Mäklarinformation
Fakta för mäklare

 

Förvaltning
Nordstaden AB, Storgatan 45, 171 52 SOLNA
info@nordstadenstockholm.se
Tel: 08-32 40 60